Adres
Ursulineweg(Bouwnummer A1) ong

3833 AA, Leusden

Koopprijs
€ 1.150.000,- v.o.n.

Op deze unieke locatie woont u buiten in het groen, en toch midden in de stad naar een ontwerp van Marika Jagt. Samen met Habitoo zijn wij betrokken bij de ontwikkeling en verkoop van deze bijzondere huizen.

Wij kijken ernaar uit om samen met u deze vier luxe villa’s zoveel mogelijk als maatpak uit te ontwikkelen. Zodat u hier als toekomstige bewoner kunt wonen in het huis zoals u dat voor ogen heeft. Binnen de ontwerpen is veel flexibiliteit om de plattegronden aan te passen op uw persoonlijke leefstijl. Acht hoogwaardige ontwerpen op een toplocatie, volledig ontzorgd door Habitoo. Een unieke kans binnen handbereik gebracht.

De Villa’s kennen in de basis een afwerkstaat en materialisatie die u kunt verwachten bij dergelijke villa’s. Binnen de basisinstallaties en materialisatie is veel ruimte voor persoonlijke invulling. Voor invulling van verschillende onderdelen van de huizen zijn stelposten opgenomen, op basis van de maatwerkvertalingen kunnen deze specifiek en concreet gemaakt worden.

De woningen worden traditioneel gebouwd, met toepassing van breedplaatvloeren op de verdieping, bergzolder uitgevoerd in hout en kalkzandsteen in het casco. De kozijnen zijn uitgevoerd in staal (o.g.) en de Elektrische & Warmte installatie is zo goed als energieneutraal uitgevoerd door middel van een luchtwarmtepomp en PV panelen. De isolatiewaarden zijn hoog; minimaal EPC 0,2 (Energie Prestatie Coëfficiënt). De wanden en plafonds worden gestukt en behang klaar opgeleverd.

Voor de afbouw dient u globaal rekening te houden met de volgende posten:

* Keuken
* Badkamer(s) en toiletten; tegelwerk, sanitair en installatie
* Vloerafwerking
* Wandafwerking
* Tuininrichting

Habitoo kan u hierin adviseren, begeleiden en indien gewenst volledig ontzorgen met geselecteerde partners.

Interesse in het project? Meer informatie over de woningen, de procedure of inschrijving? Vul het contactformulier in en wij sturen u de digitale informatie per mail.

Overdracht
Status
Status
Beschikbaar
Koopsom
Koopprijs
€ 1.150.000,- v.o.n.
Bouwkenmerken
Soort object
Objecttype
Woonhuis
Bouwjaar
Bouwjaar
2020
Bouwvorm
Bouwvorm
Nieuwbouw
In aanbouw
In aanbouw
Nee
Energieklasse
Indeling
Aantal Kamers
Aantal kamers
7
Woonoppervlakte
Woonoppervlakte
218 m2
Interesse in een bezichtiging?