Adres
Trekvogelweg 237

3815 LH, Amersfoort

Koopprijs
€ 265.000,- k.k.

Mooi 3-kamer appartement gelegen op de 5e verdieping van het appartementencomplex in de wijk Liendert.
In deze wijk wonen relatief veel jonge gezinnen, de binnenstad van Amersfoort is op fietsafstand gelegen en op loopafstand is er een winkelcentrum.

Het appartement beschikt over een ruime woonkamer met een zijkamer die zowel als eetkamer of als slaap-/studiekamer te gebruiken is, een keuken, badkamer en aparte slaapkamer. De keuken is uitgevoerd in een lichte uitvoering en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer kijk je uit over een groenplantsoen met bomen en speelvoorzieningen. De keuken kijkt uit een park met wandelpaden en diverse waterpartijen.

Op de gezamenlijke hal naast de voordeur zit een berging met aansluiting voor de wasmachine. Over de volle breedte van het appartement is er een ruim, zonnig balkon.

Over het appartement:

Entree
Centrale hal met de brievenbussen, het trappenhuis en de lift.

Appartement
Entree met meterkast en toilet. Rechts van de hal bevindt zich de lichte en ruime woonkamer met zijkamer. De zijkamer maakt een onderdeel uit van de woonkamer en kan ideaal als eetkamer of slaap-, studeer-, of werkkamer gebruikt worden. Vanuit de woonkamer kom je op het grote zonnige balkon welke gelegen is op het westen.

Aan de andere zijde van de hal bevindt zich de dichte keuken. Deze is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, kookplaat, oven en afzuigkap. Naast de keuken vind je de slaapkamer met aangrenzend het separate toilet en de badkamer met douche en wastafelmeubel.

Het appartementengebouw is voorzien van blokverwarming. De servicekosten bedragen
€ 227,57 inclusief € 50,58 aan stookkosten.

Overdracht
Status
Status
Verkocht onder voorbehoud
Koopsom
Koopprijs
€ 265.000,- k.k.
Bouwkenmerken
Soort object
Objecttype
Appartement
Bouwjaar
Bouwjaar
1968
Bouwvorm
Bouwvorm
Bestaande bouw
In aanbouw
In aanbouw
Nee
Energieklasse
Energieklasse
E
Indeling
Aantal Kamers
Aantal kamers
3
Woonoppervlakte
Woonoppervlakte
73 m2
Interesse in een bezichtiging?