Uw droomwoning…

DDVT: voor aankoop, verkoop en taxaties

Met oog voor duurzaamheid

Aankoop, verkoop en taxaties van woningen met oog voor duurzaamheid. Wat betekent dat voor u? Bij de zoektocht naar uw droomwoning kijken we uiteraard naar uw wensen, maar we gaan daarbij nog een stapje verder. Hoe zit het met de isolatie? Is er eventueel ruimte voor zonnepanelen? We nemen direct de mogelijkheden om te verduurzamen mee. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee en de toekomstige waarde van uw woning.

Bij de verkoop van uw woning werken we op dezelfde wijze. Wellicht is uw woning al duurzaam. We zullen bij de verkoop in ieder geval de condities en mogelijkheden op dit gebied benoemen. Potentiële kopers zijn in deze tijd extra geïnteresseerd in energiebesparing en mogelijke subsidies. In de praktijk betekent dit veelal extra exposure en een gunstige verkoopprijs. Tot slot kunt u ook bij ons terecht voor erkende (NWWI) taxaties.

Wat zeggen onze klanten

“Op zoek naar uw droomwoning? Het maximale halen uit de verkoop van uw woning? Laten we snel eens kennismaken…”
Jessica Kroeske

Wat onze klanten zeggen

In 2021 hebben wij makelaars Cor Den Daas en Jessica Kroeske opdracht gegeven om ons huis te verkopen. Het was een prettige samenwerking en wij bevelen dit kantoor door hun jarenlange ervaring dan ook aan!
Ton en Monica
Verkoop van woning