Taxatie

DDTV heeft ruime ervaring met het taxeren van zakelijk vastgoed. We waarderen zowel kantoren, bedrijfsgebouwen, winkels, locaties voor herontwikkeling, beleggingsobjecten als grond. Wij werken voor o.a. particuliere en zakelijke beleggers, winkelketens, woningbouwcorporaties, banken en verschillende gemeenten.

Om een reële marktwaarde van een object te kunnen geven, kijken we onder andere naar de marktsituatie, bouwkundige staat, ligging / bereikbaarheid, kadastrale gegevens, tekeningen, bestemmingsplannen, verhuursituatie en verkoopprijzen van vergelijkbare objecten.

NVRT en TMI
DDTV is ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NVRT). Dit lidmaatschap is een belangrijke borging van vakbekwaamheid en kwaliteit bij vastgoedtaxaties. Daarnaast zijn wij aangesloten bij TEGOVA en ingeschreven in het REV register. Wij taxeren uw vastgoed op basis van de richtlijnen van EVS en IVS. Wij werken onze taxaties uit via het Taxatie Management Systeem van Flux en kunnen al uw taxaties via het SBR contact uitwisselen met uw bank of financiële instelling.

Tot slot zijn we gespecialiseerd in het taxeren voor aanbieders van beleggings- en verhuurhypotheken. Deze hypotheekvormen maken het mogelijk om als particulier een woning bestemd voor verhuur te kopen.