Taxatie

DDTV heeft ruime ervaring met het taxeren van zakelijk vastgoed. We waarderen zowel kantoren, bedrijfsgebouwen, winkels, locaties voor herontwikkeling, beleggingsobjecten als grond. Wij werken voor o.a. particuliere en zakelijke beleggers, winkelketens, woningbouwcorporaties, banken en verschillende gemeenten.

Om een reële marktwaarde van een object te kunnen geven, kijken we onder andere naar de marktsituatie, bouwkundige staat, ligging / bereikbaarheid, kadastrale gegevens, tekeningen, bestemmingsplannen, verhuursituatie en verkoopprijzen van vergelijkbare objecten.

NVRT en TMI
DDTV is ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NVRT). Dit lidmaatschap is een belangrijke borging van vakbekwaamheid en kwaliteit bij vastgoedtaxaties. Daarnaast vragen steeds meer geldverstrekkers om een TMI (Taxatie Management Instituut) gevalideerd rapport. Met onze taxaties op basis van TMI heeft u de garantie van een onderbouwde taxatie, die voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaard.

Tot slot zijn we gespecialiseerd in het taxeren voor aanbieders van beleggings- en verhuurhypotheken. Deze hypotheekvormen maken het mogelijk om als particulier een woning bestemd voor verhuur te kopen.