Adres
Plantageweg 15

3833 AZ, Leusden

€ 349.950,-

Kiezen voor Leusden is kiezen voor een prachtig centraal gelegen werkomgeving. Bedrijventerrein De Plantage, gelegen tussen de Randweg en Groene Zoom, bevindt zich aan de afslag van de A28 en ligt dichtbij knooppunt Hoevelaken. De oplevering geschiedt casco zodat de indeling en inrichting exact kan worden afgestemd op de individuele wensen van de ondernemer. Het object is reeds opgeleverd

Bedrijfsverzamelcomplex De Plantage XL Fase III bestaat uit 5 verschillende units, die eventueel onderling gekoppeld kunnen worden. Op deze wijze kunnen diverse oppervlakten gerealiseerd worden. Alle units zijn uitgevoerd met een overheaddeur en raampartijen op de verdieping zodat de begane grond gebruikt kan worden voor productie en/of showroom en de verdieping voor overige bedrijfsdoeleinden.

Hiervan is er nog 1 te koop.

Bestemming
De koper dient zich ervan te vergewissen dat de bedrijfsunit in voldoende mate beschikt over de eigenschappen die noodzakelijk zijn voor het uitoefenen van zijn bedrijf. Hierbij dient opgemerkt te worden dat horeca en detailhandel niet zijn toegestaan.

Vereniging van Eigenaren
Als koper van een bedrijfsruimte verkrijgt u een appartementsrecht. U krijgt het exclusieve gebruiksrecht van uw eigen ruimte en een mede gebruiksrecht van de gemeenschappelijke delen, zoals het dak en het omliggende terrein. Bij aankoop wordt u lid van een Vereniging van Eigenaren. Deze vereniging ziet toe op het onderhoud van de buitenkant van het gebouw, de groenzones en het omliggende terrein

De oplevering geschiedt casco zodat de indeling en inrichting exact kan worden afgestemd op de individuele wensen van de ondernemer. De verkoopprijzen zijn voor units van ca 174m2 BVO € 349.950,-.

Mogelijk.nl biedt voor het project een passende financieringsmogelijkheid.

Overdracht
Status
Status
Verkocht
Koopsom € 349.950,-
Bouwkenmerken
Soort object
Bouwjaar 2023
Bouwvorm
Bouwvorm
Bestaande bouw
Indeling
Woonoppervlakte
Parkeergelegenheid
Parkeerpl. niet overdekt 2
Parkeerpl. overdekt 0
Interesse in een bezichtiging?