Adres
Plantageweg 11b

3833 AZ, Leusden

€ 155.000,-

ER WORDEN 2 UNITS AANGEBODEN DIE NAAST ELKAAR LIGGEN MAAR OOK APART TE KOOP ZIJN.

Twee in aanbouw zijnde bedrijfsunits bestemd voor kantoordoeleinden en/of opslag. Dit hoogwaardige bedrijfspand is gelegen op bedrijvenpark De Plantage. Dit bedrijventerrein ligt vrijwel naast de snelwegen A28 en A1. Zowel de begane grond als de eerste verdieping van dit elke unit heeft een oppervlakte van ca. 49 m2 BVO. In totaal kan er dus een ruimte ontstaan van ca. 100m2 op de begane grond en 100m2 op de verdieping. Beide ruimten op de begane grond zijn voorzien van een roldeur van 3,50 meter breed en 3,60 meter hoog. Deze oppervlakte leent zich uitstekend voor lichte werkzaamheden en opslag. De verdieping is uitermate geschikt als kantoorruimte. De ruimte is middels wanden in meerdere compartimenten in te delen. Omdat beide units naast elkaar liggen bestaat er de mogelijkheid om deze samen te voegen tot één. Momenteel nog twee aparte units met aanpassing voor realiseren van één ruimte.

Het gebouw is voorzien van hoogwaardige isolatie. De isolatiewaarde van het gebouw voldoet aan het bouwbesluit. De vloerisolatie heeft een RC-waarde van 3,5, spouwmuur RC-waarde 4,5 en het dak RC-waarde 6,0. De kozijnen zijn van hardhout en hebben dubbele beglazing van HR++ en SKG** inbraakwerend hang- en sluitwerk. Beide verdiepingen zijn voorzien van brandblussers, rookmelders en noodverlichting. De meterkast is voorzien van 3×25 ampère hoofdzekeringen. Krachtstroom is eenvoudig te realiseren.

Locatie
Bedrijvenpark De Plantage ligt op de hoek van de Randweg en de Groene Zoom in de gemeente Leusden. De gemeente Leusden ligt op 3 kilometer van Amersfoort. Vanaf Amersfoort Centraal rijden regelmatig bussen naar haltes in de buurt van De Plantage. Het AFAS Experience Center zal een positieve boost geven aan de bedrijventerreinen in de omgeving.

Vloeroppervlak
Het vloeroppervlak per unit bedraagt 98 m2 BVO verdeeld over de begane grond 49 m2 en de verdieping 49 m2. Bij doorbraak ontstaat er een ruimte van ca. 100m2 begane grond en ca. 100m2 op verdieping.

Bestemming
De bestemming is te vinden bij ruimtelijkeplannen.nl of bij ons kantoor.

Multifunctionaliteit
Bedrijfsverzamelcomplex De Plantage Zuid bestaat uit verschillende typen units, die eventueel onderling gekoppeld kunnen worden. Op deze wijze kunnen diverse oppervlakten gerealiseerd worden. Alle units zijn uitgevoerd met een overheaddeur en raampartijen op de verdieping zodat de begane grond gebruikt kan worden voor productie en/of showroom en de verdieping voor overige bedrijfsdoeleinden.

Opleveringsniveau
De ruimte wordt opgeleverd met de volgende faciliteiten:

Verdiepingsvloer, trap naar verdieping, aansluiting voor toilet, overheaddeur en meterkast. De ruimte wordt zonder warmtepomp en/of zonnepanelen opgeleverd. Er wordt gas-loos gebouwd.

Parkeren
Er zijn voldoende parkeerplaatsen op het terrein. Deze plaatsen zijn eigendom van de VVE.

Koopprijs
De koopprijs voor dit object bedraagt € 300.000,– k.k. Per unit geldt een koopsom van € 155.000,– k.k. Er is geen overdrachtsbelasting verschuldigd maar BTW.

Kadastrale gegevens
Gemeente Leusden
Sectie E
Nummer 6314 A2 en A3

Erfdienstbaarheden / kwalitatieve verplichtingen
Er zijn kwalitatieve verplichtingen inzake de Ursulineweg en parkeerplaatsen. Meer informatie is te verkrijgen via ons kantoor.

Vve bijdrage
Deze is ca. 200,– per maand maar wordt later vastgesteld door de VvE.

Garantiestelling
Bankgarantie of waarborgsom, ter grootte van 10% van de koopsom.

Notaris
Ter keuze van de koper.

Oplevering
In het tweede kwartaal nadat verkoper het object heeft opgeleverd gekregen.

Inspraak
Inspraak in de afwerking is niet meer mogelijk. Dit dient zelfstandig na de overdracht zelf te worden geregeld.

BTW
Er is BTW verschuldigd.

Goedkeuring
Verkoop vindt plaats onder voorbehoud van gunning door verkoper

Overdracht
Status
Status
Verkocht
Koopsom € 155.000,-
Bouwkenmerken
Soort object
Bouwjaar
Bouwvorm
Bouwvorm
Nieuwbouw
Indeling
Woonoppervlakte
Parkeergelegenheid
Parkeerpl. niet overdekt 1
Parkeerpl. overdekt
Interesse in een bezichtiging?