Adres
Kromhoutplaats 1

3831 NZ, Leusden

€ 1.875,- excl btw per maand

ALGEMEEN
Kromhoutplaats 1 bevindt zich aan de rand van het winkelcentrum de Hamershof , een van de meest plezierige winkelcentra in de regio met ongeveer 90 verschillende winkels. Het winkelpand is gelegen aan de rand van het centrum t.o.v. het Huis van Leusden, theater De Tuin, bowlingcentrum De Korf en het grote parkeerdek. Het heeft een oppervlakte van BVO 154 m2 en is geheel volgens eigen wens nog in te richten.

De Hamershof heeft een zeer actieve vereniging van ondernemers, waardoor er regelmatig evenementen worden georganiseerd om extra bezoekers naar het gebied te trekken. Het gebied herbergt verschillende soorten huurders, van landelijke ketens tot kleine lokale spelers. Hierdoor trekt het een gevarieerd publiek aan en biedt het pand veel mogelijkheden voor diverse soorten winkels.

DE LOCATIE
De aanwezigheid van diverse horecagelegenheden in de directe omgeving voegt een extra laag van gemak en ervaring toe voor bezoekers. Na het winkelen kunnen klanten ontspannen en genieten van een maaltijd of een drankje, wat de algehele winkelervaring verrijkt en potentiëel de tijd die men in het gebied doorbrengt, verlengt. Dit kan ook synergie creëren tussen de winkels en de horeca, waardoor beide sectoren van elkaar kunnen profiteren.

De mix van grote winkelketens zoals Jumbo, Albert Heijn, Hema, en Etos met lokale ondernemers die unieke producten aanbieden, zorgt voor een gevarieerd winkelaanbod dat een breed scala aan klanten kan aantrekken. Grote ketens trekken klanten aan vanwege hun bekendheid en het brede assortiment, terwijl lokale ondernemers een unieke winkelervaring bieden die kan bijdragen aan de charme en aantrekkelijkheid van het winkelgebied. Dit evenwicht tussen grote en kleine ondernemingen is cruciaal voor het creëren van een levendige, dynamische winkelomgeving die klanten blijft aantrekken.

Al met al lijkt de locatie van het pand uitstekend gekozen te zijn om een bloeiend winkelgebied te ondersteunen, dat zowel voor ondernemers als klanten voordelen biedt. Het faciliteert niet alleen gemakkelijke toegang en een aangename winkelervaring, maar draagt ook bij aan de economische vitaliteit van het gebied door een diversiteit aan winkel- en eetgelegenheden te bieden

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid is goed. Bushalte op loopafstand en heeft een object score van 80, wat inhoud dat de meeste voorzieningen op loopafstand zijn.
– 200 m tot de bus;
– 5-6 km tot station Hoevelaken;
– 3-4 km tot de A28;
– 8-9 km tot de A1.

VLOEROPPERVLAK
Te huur is ca. 154 m² winkelruimte op de begane grond.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 22.500,- per jaar, exclusief servicekosten, ondernemers vereniging/promotiekosten en btw.

KOOPSOM
Het object is eventueel ook te koop. De koopsom bedraagt € 349.000,–k.k.

OPLEVERING
Uitgangspunt is casco oplevering met toilet voorziening.

BESTEMMING
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor of bij de gemeente, danwel via de website van www.ruimtelijkeplannen.nl

LEVERING EN DIENSTEN
De huurder zal voor eigen rekening en risico contracten met de nutsbedrijven afsluiten voor de levering en het verbruik van eventueel gas, water en elektriciteit.
Er is voor de ondernemer en/of huurder een verplichte bijdrage voor de ondernemers vereniging “De Hamershof”
Het juiste bedrag voor de aanwezige servicekosten wordt bepaald op datum van overeenkomst.

PARKEREN
Gratis parkeren (blauwe zone) in de omgeving.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per maand vooruit.

HUURTERMIJN
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van 5+5 jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

AANVAARDING
In overleg.

Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Overdracht
Status
Status
Beschikbaar
Huurprijs € 1.875,- excl btw per maand
Bouwkenmerken
Soort object
Bouwjaar 1980
Bouwvorm
Bouwvorm
Bestaande bouw
Indeling
Woonoppervlakte
Parkeergelegenheid
Parkeerpl. niet overdekt
Parkeerpl. overdekt
Interesse in een bezichtiging?