Adres
Klokhoek 14C

3833 GX, Leusden

€ 13.000,- excl btw per jaar

Algemeen
Op kleinschalig bedrijventerrein “Paardenmaat” gelegen van ca. 178m2. Waarvan de entree op de begane grond is. Met ca. 18m2 entree en opslagruimte. Op de verdieping ca. 150m2 op de verdieping. Zeer geschikt voor kantoor/showroom met opslag, of voor internet bedrijven..Royale kantoorruimte met vele ramen en daglicht, voorzien van CV en airco.

Locatie
De kantoor-/bedrijfsruimte is gelegen op het bedrijventerrein Paardenmaat in nabijheid van automobielbedrijf PON en de diversiteit aan kleinschalige bedrijven.

Het bedrijventerrein Paardenmaat en is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer. Via de Randweg bestaat er een goede aansluiting met de A28 (Utrecht – Amersfoort). Het knooppunt Hoevelaken, de kruising tussen de A1 (Amsterdam – Hengelo) en de A27 ligt op enkele kilometers afstand. Door de directe busverbinding met het NS station Amersfoort is de bereikbaarheid met openbaar vervoer goed te noemen.

Vloeroppervlakte
Te huur is ca. 178 m2. Verdeeld over de gehele verdieping en klein deel ca. 18m2 op de begane grond.

Bestemming
De huurder dient zich ervan te vergewissen dat de bedrijfsunit in voldoende mate beschikt over de eigenschappen die noodzakelijk zijn voor het uitoefenen van zijn bedrijf. Hierbij dient opgemerkt te worden dat horeca en detailhandel niet zijn toegestaan.

Huurprijs.
De huurprijs bedraagt € 13.000,– per jaar.

Servicekosten
De servicekosten worden bepaald aan de hand van afspraken over verbruik van gas/elektra en water.

Oplevering:
CV installatie, airco en vloerbedekking.

Parkeren
Parkeren op het terrein.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Indexering
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2006 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Betalingen
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per kwartaal vooruit.

Huurtermijn
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van minimaal 5 jaar

Opzegtermijn
12 maanden voor expiratiedatum.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

Aanvaarding
In overleg.

Overdracht
Status
Status
Beschikbaar
Huurprijs € 13.000,- excl btw per jaar
Bouwkenmerken
Soort object
Bouwjaar 1989
Bouwvorm
Bouwvorm
Bestaande bouw
Indeling
Woonoppervlakte
Parkeergelegenheid
Parkeerpl. niet overdekt 2
Parkeerpl. overdekt 0
Interesse in een bezichtiging?