Adres
De Tuinderij 20

3833 SC, Leusden

€ 1.500,- excl btw per maand

Bedrijfspand bestemd voor kantoordoeleinden en/of opslag. Dit hoogwaardige bedrijfspand is gelegen op bedrijvenpark De Plantage. Dit bedrijventerrein ligt vrijwel naast de snelwegen A28 en A1. Zowel de begane grond als de eerste verdieping van dit gebouw heeft een oppervlakte van 62 m2. De ruimte op de begane grond is voorzien van een roldeur van 3,50 meter breed en 3,60 meter hoog. Deze oppervlakte leent zich uitstekend voor lichte werkzaamheden en opslag. De eerste verdieping is voorzien van vier raampartijen. Deze ruimte is geschikt als kantoorruimte.

Het gebouw is voorzien van hoogwaardige isolatie. De isolatiewaarde van het gebouw voldoet aan het bouwbesluit. De vloerisolatie heeft een RC-waarde van 3,5, spouwmuur RC-waarde 4,5 en het dak RC-waarde 6,0. De kozijnen zijn van hardhout en hebben dubbele beglazing van HR++ en SKG** inbraakwerend hang- en sluitwerk. Beide verdiepingen zijn voorzien van brandblussers, rookmelders en noodverlichting. De meterkast is voorzien van 3×25 ampère hoofdzekeringen. Krachtstroom is eenvoudig te realiseren.

Locatie
Bedrijvenpark De Plantage ligt op de hoek van de Randweg en de Groene Zoom in de gemeente Leusden. De gemeente Leusden ligt op 3 kilometer van Amersfoort. Vanaf Amersfoort Centraal rijden regelmatig bussen naar haltes in de buurt van De Plantage. Het AFAS Experience Center zal een positieve boost geven aan de bedrijventerreinen in de omgeving.

Vloeroppervlak
Het vloeroppervlak van deze hoekunit bedraagt ca. 124 m2 verdeeld over de begane grond 62 m2 en de verdieping 62 m2.

Bestemming
De huurder dient zich ervan te vergewissen dat de bedrijfsunit in voldoende mate beschikt over de eigenschappen die noodzakelijk zijn voor het uitoefenen van zijn bedrijf. Hierbij dient opgemerkt te worden dat horeca en detailhandel niet zijn toegestaan.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 1.500– per maand, exclusief servicekosten en BTW.

Servicekosten
Een voorschot op de servicekosten bedraagt ca. € 50,– per maand, exclusief btw.

Opleveringsniveau
De ruimte wordt opgeleverd met de volgende faciliteiten:

begane grond:
– overheaddeur
– radiatoren
– keukenblok
– led verlichting
– brandwerende deur met slot
– voldoende electra aansluitingen

eerste verdieping:
– voorzien van pvc vloer
– radiatoren
– led verlichting
– keukenblok met vaatwasser
– airconditioning
– voldoende electra en data-aansluitingen
– strak afgewerkte wanden
– CV ketel

De hal op de begane grond is voorzien van een pvc vloer evenals de trap naar de eerste verdieping. In de hal bevindt zich ook het toilet met fontein. Het hele gebouw is voorzien van mechanische ventilatie.

Parkeren
Parkeren op het terrein.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Indexering
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2006 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Betalingen
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per maand vooruit.

Huurtermijn
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van minimaal 5 jaar, maar korter is bespreekbaar.

Opzegtermijn
12 maanden voor expiratiedatum.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

Aanvaarding
In overleg.

Overdracht
Status
Status
Verkocht
Huurprijs € 1.500,- excl btw per maand
Bouwkenmerken
Soort object
Bouwjaar 2019
Bouwvorm
Bouwvorm
Bestaande bouw
Indeling
Woonoppervlakte
Parkeergelegenheid
Parkeerpl. niet overdekt 1
Parkeerpl. overdekt
Interesse in een bezichtiging?