Adres
De Tuinderij 18

3833 SC, Leusden

€ 900,- excl btw per maand

Algemeen
Op bedrijventerrein De Plantage nabij AFAS, INTERGAMMA en THEO MEIJER SPORT zijn diverse bedrijfshallen gerealiseerd. Deze bedrijfsunit is gelegen aan De Tuinderij 18 en heeft een oppervlakte van ca. 100 m2 verdeeld over 2 lagen (8×6.30).

Locatie
Kiezen voor Leusden is kiezen voor een prachtig centraal gelegen werkomgeving. De locatie is gesitueerd op het bedrijventerrein De Plantage, gelegen tussen de Randweg en Groene Zoom. Dat betekent dat uw pand uitstekend bereikbaar is. Plaatsen zoals Amersfoort, Utrecht en Veenendaal zijn binnen handbereik en op slechts enkele minuten rijden van de snelwegen A1 en A28.

Vloeroppervlakte
Te huur is ca. 50m2 kantoor op de verdieping en ca. 50m2 op de begane grond.

Bestemming
De huurder dient zich ervan te vergewissen dat de bedrijfsunit in voldoende mate beschikt over de eigenschappen die noodzakelijk zijn voor het uitoefenen van zijn bedrijf. Hierbij dient opgemerkt te worden dat horeca en detailhandel niet zijn toegestaan.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 900– per maand, exclusief servicekosten en BTW.

Servicekosten
Een voorschot op de servicekosten bedraagt ca. € 50,– per maand, exclusief btw.

Oplevering
Uitgangspunt is oplevering, o.a. overheaddeur en meterkast. Geen gas aanwezig. Op dit moment is de verdieping ingericht. In overleg kunnen zaken zoals toilet, vloerbedekking en scheidingswanden van de huidig huurder worden overgenomen.

Parkeren
Parkeren op het terrein.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Indexering
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2006 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Betalingen
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per maand vooruit.

Huurtermijn
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van minimaal 5 jaar, maar korter is bespreekbaar.

Opzegtermijn
12 maanden voor expiratiedatum.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

Aanvaarding
In overleg.

Overdracht
Status
Status
Verhuurd
Huurprijs € 900,- excl btw per maand
Bouwkenmerken
Soort object
Bouwjaar 2019
Bouwvorm
Bouwvorm
Bestaande bouw
Indeling
Woonoppervlakte
Parkeergelegenheid
Parkeerpl. niet overdekt 1
Parkeerpl. overdekt
Interesse in een bezichtiging?