Adres
Ambachtsweg 1B

3831 KA, Leusden

€ 22.500,- excl btw per jaar

Algemeen
Op het bedrijventerrein “Ambachtsweg” in Leusden Zuid wordt voor de verhuur aangeboden een multifunctioneel bedrijfspand bestaande uit kantoorruimte met een bedrijfshal. De kantoorruimte is gelegen op de begane grond en eerste verdieping en is o.a. voorzien systeemplafonds met verlichtingsarmaturen.

Locatie
Bedrijventerrein ‘Ambachtsweg’ bevindt zich in de zuidoostelijke hoek van Leusden. Op dit bedrijventerrein bevinden zich groothandel en ambacht, fabricage kunststoffen, metaalproducten, reparatie en handel in auto’s en aannemersbedrijven. Leusden ligt centraal in Nederland en dichtbij het knooppunt Hoevelaken. Dit is het centrale knooppunt van Nederland met verbindingswegen naar alle richtingen, dat maakt de locatie uitstekend.

Bereikbaarheid
Leusden is eenvoudig te bereiken vanwege haar centrale positie ten opzichte van het wegennet, met de A1 de A27 en de A28 als belangrijkste uitvalswegen en het verkeersknooppunt Hoevelaken nabijgelegen. De bereikbaarheid van het bedrijventerrein is, met de N226 direct aangesloten op de A28, perfect te noemen.

Vloeroppervlakte
Voor verhuur is beschikbaar een totale oppervlakte van circa 261 m².
Bedrijfsruimte begane grond Ca. 131m²
Kantoorruimte begane grond Ca. 40 m²
Bedrijfsruimte verdieping Ca. 43 m²
Kantoorruimte verdieping Ca. 47 m²
Totaal Ca. 261m²

Het bovenvermelde metrage is uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

Indeling
Zie de plattegrondtekeningen in de bijlagen.

Opleveringsniveau
De ruimte zal worden opgeleverd in de huidige staat, derhalve inclusief o.a.:
Bedrijfsruimte
• overheaddeur;
• verlichting;
• betonvloer;
• entresol met vaste trap.

Kantoorruimte
• vloerbedekking;
• sanitaire voorzieningen;
• pantry;
• systeemplafond v.v. verlichtingsarmaturen;
• mechanische luchtbehandelingssysteem;
• kabelgoten;
• verwarming middels radiatoren;
• te openen ramen.

Parkeren
Op eigen terrein zijn 2 vaste parkeerplaatsen aanwezig aan de voorzijde van het object. Daarnaast is er in de straat of voor de overheaddeur nog ruimte om te parkeren.

Bestemming
Bedrijfsruimte
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

Huurprijs
€ 22.500,- per jaar te vermeerderen met de geldende BTW.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Servicekosten
Huurder zal voor eigen rekening en risico contracten met de nutsbedrijven afsluiten voor de levering en het verbruik van gas, water en elektriciteit.

Onderhoudscontracten
Voor zover dit niet in servicekosten is opgenomen zal de huurder in overleg met de verhuurder voor eigen rekening en risico contracten afsluiten voor het periodiek onderhoud en de controle van de tot de ruimte behorende technische installaties.

Huurtermijn
Huurperiode van 5 jaar gevolgd door verlengingstermijnen van telkens 5 jaar.
Andere huurtermijnen zijn bespreekbaar.

Opzegtermijn
12 maanden.

Huurbetaling
De totale betalingsverplichting dient per maand vooruit te worden voldaan.

Zekerheidstelling
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexatie
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2015, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding
In overleg.

Overdracht
Status
Status
Ingetrokken
Huurprijs € 22.500,- excl btw per jaar
Bouwkenmerken
Soort object
Bouwjaar 1994
Bouwvorm
Bouwvorm
Bestaande bouw
Indeling
Woonoppervlakte
Parkeergelegenheid
Parkeerpl. niet overdekt 2
Parkeerpl. overdekt 0
Interesse in een bezichtiging?