Adres
Turfwal 5

3751 AP, Bunschoten-Spakenburg

€ 750.000,-

NIEUW: uniek en historisch vastgoedobject in hartje centrum Bunschoten-Spakenburg aan de Nieuwe Schans 1/Turfwal 5. Dit prestigieuze pand combineert een luxe penthouse van ca. 165 m² met ondergelegen (2) verhuurde bedrijfsunits en een verhuurde woonruimte (totaal ca. 210 m²). De objecten worden nu ook los van elkaar aangeboden: naast het penthouse (zie Funda) is de belegging met 3 verhuurde objecten nu ook beschikbaar. De totale huurstroom betreft ca. € 35.000 per jaar.

De grootste bedrijfsruimte met kelders is momenteel verhuurd aan de goedlopende Indonesische specialist ‘Pomodori’. Ze beschikken over een lopend huurcontract (2024). Hetzelfde geldt over de bekende goudsmederij ‘Spetter’ en de verhuurde woonruimte (onbepaalde tijd). Er is dus gegarandeerd rendement. Deze stabiele huurders huren al vele jaren. In het centrum zijn momenteel meerdere transformaties gaande van winkelbestemming naar woonbestemming. Dit zorgt voor forse potentiële waardestijging. Hier is echter nog geen concreet plan/toestemming voor van de gemeente. De parkeerplaatsen achter maken het plaatje compleet. De bedrijfsruimtes zijn niet op de foto’s zichtbaar maar uiteraard wel te bezichtigen. De huurcontracten zijn bij concrete interesse in te zien.

Locatie, locatie, locatie is het credo in vastgoedland. Naast locatie heeft dit pand (betrouwbaar) rendement, een majestueuze uitstraling en karakteristieke elementen. Belangstelling? Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden!

• Centrale ligging in het historische dorpshart van Bunschoten-Spakenburg
• Historische en nooit voorkomende kans op dit fameuze vastgoedobject
• Blijvend vrij uitzicht aan de voorzijde
• Gegarandeerd rendement door lopende huurovereenkomsten
• Diverse bestemmingen mogelijk
• Geen foto’s bedrijfsruimtes, wel te bezichtigen
• Vlakbij alle faciliteiten zoals het winkelcentrum, scholen en andere voorzieningen
• Prachtig gelegen in Bunschoten-Spakenburg, gunstig ten opzichte van de uitvalswegen (A1, A28) en alle Nederlandse steden

Overdracht
Status
Status
Ingetrokken
Koopsom € 750.000,-
Bouwkenmerken
Soort object
Bouwjaar 1900
Bouwvorm
Bouwvorm
Bestaande bouw
Indeling
Woonoppervlakte 50 m2
Parkeergelegenheid
Parkeerpl. niet overdekt 3
Parkeerpl. overdekt
Interesse in een bezichtiging?