Adres
Fahrenheitweg 7

3752 LG, Bunschoten-Spakenburg

€ 5.250,- excl btw per maand

Bedrijfsruimte, buitenterrein en kantoorgedeelte en woonhuis is te huur aan de Fahrenheitweg 7 en 7a. Het terrein is voorheen in gebruik geweest als Hoveniersbedrijf. Er zijn hier diverse mogelijkheden aanwezig om deze ruimte met ondergrond te gebruiken als bedrijfsruimte, opslagruimte en kantoorruimte. Ook is er een particulier woonhuis aanwezig met een zeer grote tuin rondom. Deze woning kan alleen verhuurd worden aan de toekomstige huurders van het geheel.

Locatie
Het gemengde bedrijventerrein De Kronkels van circa 57 ha is ontstaan vanaf 1955 en geleidelijk aan volgebouwd vanuit zuidelijke richting naar het noorden toe. Ook Haarbrug-Noord is een gemengd bedrijventerrein van circa 30 ha dat vanaf 1993 ontwikkeld is en inmiddels (vrijwel) compleet uitgegeven. Op de bedrijventerreinen zijn vooral de representatieve bedrijfs(verzamel)gebouwen langs de westzijde van de Amersfoortseweg, aan de Dieselweg op De Kronkels, de kantoren van Voestalpine Polynorm op bedrijventerrein Haarbrug en de zone met bedrijven langs de Oostelijke Randweg en de Nijkerkerweg op Haarbrug-Noord beeldbepalend. Ook de bebouwing op De Kronkels aan de Bisschopsweg heeft een vrij representatieve uitstraling. De meer recente kantoren bestaan voornamelijk uit baksteen met veel glas. Oudere kantoren bestaan vaak uit betonpanelen of betonsteen met glas. Overigens is er ook aan de oostzijde van de Amersfoortseweg op bedrijventerrein Haarbrug-Zuid ruimte gereserveerd voor representatieve bedrijfspanden aan het water.

Op bedrijventerrein De Kronkels bevinden zich tussen de diverse bedrijfspanden meerdere, veelal vrijstaande bedrijfswoningen

Vloeroppervlak
Totaal verhuurbaar vloeroppervlakte bedrijfsgedeelte ca. 640 m2
Totaal te verhuren woning ca. 151 m2
Geheel is ingemeten volgens NEN-normering.

Kavel
Geheel heeft een grondoppervlakte van ca. 2.062 m2

Bestemming
De huurder dient zich ervan te vergewissen dat het object in voldoende mate beschikt over de eigenschappen die noodzakelijk zijn voor het uitoefenen van zijn bedrijf. Op www.ruimtelijkeplannen.nl kunt u kijken welke bestemming hier mogelijk is.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 5.250,– per maand, exclusief servicekosten en de BTW

Servicekosten
Een voorschot op de servicekosten zal worden vastgesteld ten tijde van overeenkomst.

Oplevering
Uitgangspunt is oplevering zoals het ten tijde van bezichtiging is.

Parkeren
Parkeren op het terrein.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd

Indexering
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2006 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Betalingen
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per maand vooruit.

Huurtermijn
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van minimaal 5 jaar, maar korter is bespreekbaar.

Opzegtermijn
12 maanden voor expiratiedatum.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

Aanvaarding
In overleg.

Overdracht
Status
Status
Beschikbaar
Huurprijs € 5.250,- excl btw per maand
Bouwkenmerken
Soort object
Bouwjaar 1990
Bouwvorm
Bouwvorm
Bestaande bouw
Indeling
Woonoppervlakte
Parkeergelegenheid
Parkeerpl. niet overdekt 10
Parkeerpl. overdekt
Interesse in een bezichtiging?