Adres
Langstraat 27

3771 BA, Barneveld

€ 300,- excl btw per maand

Wil jij werken vanaf een geweldig plekje in Barneveld? Met uitzicht op de kerk en de gezellige winkelstraat… Gelegen in het centrum van Barneveld boven ijssalon Fyn Ys is te huur ca 30 m2 kantoorruimte met gemeenschappelijke keuken en toilet.

Bereikbaarheid
Barneveld is eenvoudig te bereiken vanwege haar centrale positie ten opzichte van het wegennet, met de A1 en de A30 als belangrijkste uitvalswegen en het verkeersknooppunt Hoevelaken nabijgelegen.

Object
Kleinschalige kantoorruimte van ca. 30m2

Opleveringsniveau
Twee kamers voorzien van tapijt en netjes afgewerkt, beide kamers kijken uit op de winkelstraat en de kerk. In de gang bevind zich de toilet, deze deel je met 1 andere huurder evenals de keuken. Entree is via de winkel van ijssalon Fyn Ys, middels een eigen sleutel is de ruimte bereikbaar.

Bestemming
Kantoor en voor overige bestemmingsbepalingen kijk op www.ruimtelijkeplannen.nl

Betalingen
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per maand vooruit.

Huurprijs
De huurprijs is € 300,– per maand excl. BTW en servicekosten.

Huurtermijn
In overleg minimaal 2 jaar.

Opzegtermijn
6 maanden voor expiratiedatum.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Indexering
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2006 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Aanvaarding
In overleg.

Overdracht
Status
Status
Beschikbaar
Huurprijs € 300,- excl btw per maand
Bouwkenmerken
Soort object
Bouwjaar
Bouwvorm
Bouwvorm
Bestaande bouw
Indeling
Woonoppervlakte
Parkeergelegenheid
Parkeerpl. niet overdekt
Parkeerpl. overdekt
Interesse in een bezichtiging?