Adres
Wiekenweg 32N

3815 KL, Amersfoort

€ 1.250,- excl btw per maand

Bedrijfsunits bestemd voor kantoordoeleinden en/of opslag. Zowel de begane grond als de eerste verdieping van deze unit heeft een oppervlakte van ca. 50 m2 BVO. Ruimte op de begane grond zijn voorzien van een roldeur van ca. 4.00 meter breed en 3,00 meter hoog. Deze oppervlakte leent zich uitstekend voor lichte werkzaamheden en opslag. De verdieping is uitermate geschikt als kantoorruimte. Geheel hoogwaardig afgewerkt en instap klaar voor gebruik.

Locatie
Bedrijventerrein Wieken Vinkenhoef. Het bedrijventerrein bevindt zich in de zuidoostelijke oksel van het verkeersknooppunt Hoevelaken, de kruising van de rijkswegen A1 (Amsterdam-Amersfoort-Apeldoorn) en A28 (Utrecht-Amersfoort-Zwolle). Een uitstekende plek voor een bedrijvenpark dat logistiek en bereikbaarheid hoog in het vaandel heeft staan. De aanwezigheid van vele hoogwaardige kantoren en bedrijven en een mooie veelzijdige architectuur maken het bedrijvenpark tot een zeer representatief gebied met een uitstekend imago. Het bedrijvenpark grenst aan recreatiegebied Bloeidaal, waar verschillende wandel- en fietspaden zijn te vinden. Bloeidaal is een gebied van 32 hectare tussen de Hogeweg en de Barneveldsebeek met hooiland, plukjes bos en moerasbosjes.

Vloeroppervlak
Het vloeroppervlak per unit bedraagt ca. 100 m2 BVO verdeeld over de begane grond 50 m2 en de verdieping 50 m2.
Geheel is niet ingemeten volgens NEN-normering.

Bestemming
De huurder dient zich ervan te vergewissen dat de bedrijfsunit in voldoende mate beschikt over de eigenschappen die noodzakelijk zijn voor het uitoefenen van zijn bedrijf. Hierbij dient opgemerkt te worden dat horeca en detailhandel niet zijn toegestaan.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 1.250– per maand, exclusief servicekosten en BTW.

Eventueel is de begane grond apart te huur van verdieping. Mogelijkheid aanwezig.

Servicekosten
Een voorschot op de servicekosten bedraagt ca. € 50,– per maand, exclusief btw.

Oplevering
Uitgangspunt is oplevering, o.a. keuken, toilet, warmte- en koude installatie, kast, overheaddeur en meterkast. Geen gas aanwezig. Te scheiden ruimte door middel van eigen entree.

Parkeren
Parkeren op het terrein.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Indexering
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2006 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Betalingen
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per maand vooruit.

Huurtermijn
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van minimaal 5 jaar, maar korter is bespreekbaar.

Opzegtermijn
12 maanden voor expiratiedatum.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

Aanvaarding
In overleg.

Overdracht
Status
Status
Verhuurd
Huurprijs € 1.250,- excl btw per maand
Bouwkenmerken
Soort object
Bouwjaar 2019
Bouwvorm
Bouwvorm
Bestaande bouw
Indeling
Woonoppervlakte
Parkeergelegenheid
Parkeerpl. niet overdekt 1
Parkeerpl. overdekt
Interesse in een bezichtiging?