Adres
Hessenweg 263

3791 PH, Achterveld

€ 999.999,-

Het combineren van wonen en werken aan huis behoort tot de ideale mogelijkheden bij dit object. Er is een separate toegang, afgescheiden ontvangstruimte en de rustgevende tuin maken dit het perfecte adres voor een beroep aan huis. Ideaal voor uw eigen bedrijf aan huis. De bedrijfsruimte kan voor diverse mogelijkheden gebruikt worden. Kom eens langs voor een kijkje!

VOOR MEER FOTO’S EN INFO, KIJK OP FUNDA WONEN. VOOR MEER INFO BEL ONS KANTOOR WIJ LEGGEN U GRAAG UIT WAT DE MOGELIJKHEDEN ZIJN VAN DIT OBJECT.

Centraal gelegen in het dorp Achterveld ligt deze bijzondere woning die zich voor meerdere doeleinden leent. Ooit was dit een woning met een grote bedrijfshal. Door de jaren heen zijn het huis en de bedrijfshal in elkaar geïntegreerd en is er een woonruimte ontstaan met een diversiteit aan invullingen. U treft hier een fitnessruimte, sauna, slaapkamer en badkamer op de begane grond en een eigen bar. De helft van de oorspronkelijke bedrijfshal is nog aanwezig en is ca. 100m2 groot. Deze woning leent zich uitstekend om het werken en wonen te combineren maar biedt ook mogelijkheden voor mantelzorg of dubbele bewoning. Het geheel is gelegen op een mooie kavel van ca. 1000m2. De tuin is helemaal afgesloten van de openbare weg en biedt volledige privacy. Op het eigen terrein biedt veel ruimte voor eigen parkeerplaatsen.

Indeling:
Entree, met meterkast, toilet en toegang tot kantoor. Garderobe en trapopgang naar de verdieping van het originele woonhuis. De zeer royale woonkamer is voorzien van natuurstenen vloer met vloerverwarming. De open keuken heeft een bar en is beschikt over diverse inbouwapparatuur zoals een afzuigkap, elektrische kookplaat, American Koelkast, koffiezet apparaat en ovens. De bijkeuken is voorzien van een kleine keukenopstelling en aansluiting voor wasmachine en droger.
Via de entree komt u in een ruime hal die toegang geeft tot o.a. kantoor, gym, bar met toilet en een slaapkamer met eigen douche gelegenheid; ideaal voor uw gasten en aan de bedrijfsruimte met ruime vliering. Deze bedrijfsruimte leent zich uitstekend voor bijvoorbeeld het vestigen van uw bedrijf of het stallen van uw eigen (verzameling) auto’s. Aan de achterkant van het huis is een royale slaapkamer is gerealiseerd met een zeer ruime eigen badkamer die is voorzien van sauna, bad, douche en wastafels. Eigen uitgang naar besloten tuin met Jacuzzi.

Verdieping:
Overloop met toegang tot 3 mooie slaapkamers, waarvan één met royaal balkon, en zeer ruime badkamer met bad, douche, toilet en wastafels. Op deze verdieping is een ruime kast aanwezig die te bereiken is via de slaapkamer met balkon.
De tuin is rondom gelegen en heeft aan de voorzijde een fraai aangelegd geheel met zowel links als rechts parkeerplaatsen. De tuin is afgesloten en gelegen aan de zijkant. Hier zijn mogelijkheden voor diverse zitjes.

Bijzonderheden:
• Prettige ligging in het dorp Achterveld met alle voorzieningen om de hoek
• Geschikt voor wonen en werken, mantelzorg of dubbele bewoning
• Vijf slaapkamer, drie badkamers en drie douches
• Zeer veel ruimte in en om het huisWonen en werken op een groene locatie!
• Onderhoudsvriendelijke tuin met kunstgras
• Bedrijfsruimte van ca 100m2 (zonder de aanwezige vliering)
• Ruime kavel van ca. 1.000m2

Overdracht
Status
Status
Ingetrokken
Koopsom € 999.999,-
Bouwkenmerken
Soort object
Bouwjaar
Bouwvorm
Bouwvorm
Bestaande bouw
Indeling
Woonoppervlakte
Parkeergelegenheid
Parkeerpl. niet overdekt
Parkeerpl. overdekt 6
Interesse in een bezichtiging?